Akıl almaz olay: Aldığı uyuşturucu limon tozu çıktı, soluğu savcılıkta aldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Akıl almaz olay: Aldığı uyuşturucu limon tozu çıktı, soluğu savcılıkta aldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da aldığı uyuşturucu limon tozu çıkan şahıs, savcılığa gidip şikayette bulundu. Akıl almaz olay sonrası şahsa uyuşturucu kullanımından işlem yaparken satıcıyla ilgili arama kararı çıkarıldı.

 Bursa'nın Gemlik ilçesinde aldığı uyuşturucu madde limon tozu çıkan şahıs savcılığa gidip şikayette bulundu. Savcılık şahsa uyuşturucu kullanımından işlem yaparken satıcıyla ilgili arama kararı çıkarıldı.

HAKKINDA UYUŞTURUCU KULLANIMINDAN İŞLEM YAPILDI

Gemlik'te uyuşturucu madde kullanan H.Ç. isimli şahıs, metanfetamin tabir edilen maddeyi, uyuşturucu ticareti yapan Ç.K.Y. isimli şahıstan aldığını ifade ederken, maddenin limon tuzu çıkmasından dolayı savcılığa şikâyetçi oldu. Bir buçuk yıl uyuşturucu kullandığını, üç ay önce de kullanmayı bıraktığını iddia eden H.Ç., Gemlik’te sosyal medya üzerinden Ç.Y. ile metafentamin almak için anlaştı. İfadesinde 200 TL verdiğini iddia eden H.Ç., parayı elden verdiğini, maddeyi kullandığında da limon tuzu olduğunu anladığını söyledi. Konu ile alakalı savcılığa giden H.Ç.’ye uyuşturucu kullanımından işlem yapılırken, zanlı ile alakalı da arama kararı çıkarıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...