Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ümraniye'de işçi servisi kaza yaptı: 2'si ağır 11 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ümraniye'de işçi servisi kaza yaptı: 2'si ağır 11 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Ümraniye'de inşaat işçilerini taşıyan minibüs hafriyat kamyonuna arkadan çarptı ve feci kazada2 'si ağır olmak üzere 11 kişi yaralandı.

Ümraniye'de Şile yolu Çekmeköy istikametinde ilerleyen inşaat işçilerini taşıyan servis feci bir kaza yaptı. İnşaat işçilerini taşıyan Fatih Ceren kontrolündeki minibüs arızalandığı için emniyet şeridinde duran hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Kaza sonrası minibüs içerisinde bulunan inşaat işçilerinden 2’si ağır 11 kişi yaralandı. 

İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILDI

Olayın 112 acil çağrı merkezine haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin araç içerisinden çıkarttığı yaralıların ilk müdahaleleri olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapıldıktan sonra yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

'2-3 KİŞİNİN DURUMU BAYA AĞIR'

Kamyon şoförü Ali İhsan Kurt, “5 dakika geçmeden arkadan bir ses geldi arka tarafa geldim. Tek tek dışarı çıkartmaya çalıştık. 2-3 kişinin durumu bayağı ağırdı. Tır arızalıydı zaten emniyet şeridinde park halindeydi. Arkadan geldi vurdu. 11-12 yaralı vardı net bir şey bilmiyorum ama 2 veya 3 kişinin durumu ağır gibi duruyordu.” dedi.

Kaza sonrası polis ekipleri Şile yolunda yeni bir kaza yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Kaza nedeniyle otobanda 2 şerit trafiğe kapatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...