Şişli'de dehşet! Aynı evdeki 3 kişi ölü bulundu

Düzenleyen:
Şişli'de dehşet! Aynı evdeki 3 kişi ölü bulundu

YAŞAM Haberleri

Şişli Fulya'da bulunan bir evde saldırgan önce eski kız arkadaşını ardından eski kız arkadaşının birlikte yaşadığı şahsı vurarak öldürdü ve not bırakarak intihar etti.

İstanbul Şişli'de tüyler ürperten bir olay yaşandı. Aynı evdeki 3 kişi ölü bulundu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi.  polis ekipleri Ö.A (29) isimli genç kız ile Y.S.B (34) ve B.V (27) isimli şahısları ölü buldu. 

ÖNCE VURDU SONRA İNTİHAR ETTİ

Yapılan ilk incelemelere göre Y.S.B isimli saldırgan, önce eski sevgilisi B.V. isimli genç kızı silahla vurdu. Y.S.B ardından eski kız arkadaşıyla birlikte yaşadığı iddia edilen Ö.A.'yı vurup intihar etti. B.V. ile Ö.A olay yerinde hayatını kaybetti. Polisin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

İNTİHAR NOTU

Şişli İlçe Kaymakamlığından yapılan açıklamada saat 07.00 sularında tabancayla açılan ateş sonucu "kasten öldürme ve intihar" olayı meydana geldiği belirtildi. Açıklamada, olay yerine sevk edilen güvenlik güçlerince yapılan ilk tespitlerde şüpheli Yavuz Selim B'nin, B.V'yi ve Ö.A'yı silahla ateş ederek öldürdüğü, daha sonra aynı silahla intihar ettiği kaydedildi.

Olay yerinde şüpheli kişinin üzerinde bir intihar notu bulunduğu belirtilen açıklamada, evin içinde yapılan incelemelerde tabanca ve muhtelif sayıda kovan bulunduğu bildirildi.

'HİÇ BÖYLE BİR OLAYLA KARŞILAŞMADIM'

Nurettin Akkaya isimli emlakçı ise, "Duyduğum kadarıyla saat 07.30 - 08.00 aralarında kadın bağırmış polis polis diye. Ondan sonra silah sesi duyulmuş. Adam herhalde önce hanımına sonra kendisine sıkmış. Oturanları tanımıyorum. 30 senedir burada oturuyorum ama hiç böyle bir olayla karşılaşmadım. Üçüncü kişiyi bilmiyorum. Onları hiç tanımıyor. Ağızdan duydum yani" dedi.

EKREM İMAMOĞLU'NDAN KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise sosyal medya hesabından, “Çok acılı ve öfkeliyiz. Ne yazık ki gencecik bir çalışanımızı Beril Varol’u erkek şiddeti aramızdan aldı. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenleri ve ailesine baş sağlığı diliyorum. Bu şiddet, bu akıl, bu zihniyet bitsin gitsin artık” açıklamasında bulundu.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARMIŞ

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde mühendis olarak çalıştığı öğrenilen Beril Varol’un, eski sevgilisi Yavuz Selim Bektaş hakkında 3 kez uzaklaştırma kararı aldırdığı, son uzaklaştırmanın geçtiğimiz yıl Aralık ayında dolduğu ortaya çıktı. Öte yandan, zanlı Yavuz Selim Bektaş ve maktullerden Ömer Akın’ın da mühendis olduğu öğrenildi.

'YAPACAĞIMI YAPTIM'

Habertürk'te yer alan habere göre; Beril V. ile Ö.V.'yi öldürdükten sonra intihar eden ve müzisyen olduğu öğrenilen Yavuz Selim B., geriye not bıraktı. İntihar notunda "Yapacağımı yaptım. Artık yaşamamın anlamı yok" diye yazdığı belirlendi. İntihar notu incelemeye alındı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...