Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afyonkarahisar'da feci kaza! Otobüs devrildi: 2'si ağır 27 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Afyonkarahisar'da feci kaza! Otobüs devrildi: 2'si ağır 27 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Afyonkarahisar’da bir yolcu otobüs sürücüsünün kontrolünden çıktı ve devrildi. Feci kazada otobüs içinde bulunan 27 yolcu yaralandı. Yaralıların 2 'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Afyonkarahisar'da yolcu otobüsü kontrolden çıktı ve korkunç bir kaza meydana geldi. Kaza, Emirdağ ilçesi Ümraniye köyü yakınlarında oldu. Tevfik D. idaresindeki yolcu otobüsü sabaha karşı sürücüsünün henüz belirlenemeyen sebepten ötürü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi.

27 YOLCU YARALANDI, 2'Sİ AĞIR

Kazanın ardından çevredekilerin durumu ihbar etmesi ile bölgeye çok sayıda jandarma ve 112 Acil servis ekibi ile kurtarma ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler kazada yaralanan 27 yolcuyu Afyonkarahisar ile birlikte Eskişehir'deki hastanelere kaldırdı.

Kazada yaralanan 2 yolcunun durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kaza sonrası jandarma tarafından başlatılan inceleme devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...