Kars'ta feci olay! Uykudayken göçük altında kalan anne ve 2 oğlu hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kars'ta feci olay! Uykudayken göçük altında kalan anne ve 2 oğlu hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kars'ta şiddetli sağanak nedeniyle ev göçük altında altında kalınca anne ve küçük yaşlardaki iki oğlu hayatını kaybetti.

Şiddetli sağanak yağış köyde yalayan bir anne ve iki küçük oğlunu hayatttan kopardı.  Merkeze bağlı Verimli köyünde meydana geldi. Şiddetli sağanak ve dolu nedeniyle sabah saatlerinde bir evde göçük meydana geldi.

Uykuda olan anne ve çocukları göçük altında kaldı. Durumu fark eden köylüler olay yerine gelerek göçük altında kalan anne Songül Budak (36) ile çocuklar Sibel Budak (12), Bedirhan Budak (10), ve Boran Budak’ı (8), kurtarmak için çalışma yaptı ve ihbarda bulundular.

UYKUDAYKEN GÖÇÜK ALTINDA KALDILAR

Olay yerinde Jandarma Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan çalışmada uykudayken göçük altında kalan anne Songül ile çocukları Bedirhan ve Boran Budak’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU 

Olayda yaralı olarak kurtulan Sibel Budak ise sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Öte yandan Jandarma ekipleri evin etrafında önlem aldı. Budak ailesinin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...