Rizeli çay üreticisinden Selçuk Bayraktar’a ilginç çağrı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Rizeli çay üreticisinden Selçuk Bayraktar’a ilginç çağrı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Rizeli çay üreticisi, Bayraktar TB2’nin mimarı Selçuk Bayraktar’dan çektiği video ile yardım istedi.

Rizeli çay müstahsili 52 yaşındaki Mehmet Tüysüz, 45 yıldır makaslarla çay topladıkları için kollarının ağrıdığını belirterek Selçuk Bayraktar’a seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da damadı olan S/İHA sistemi Baykar Bayraktar TB2'nin mimarı olan Bayraktar’dan yardım isteyen Tüysüz, çay makaslarının yerine çay toplama makineleri yapmasını istedi.

“BU MAKASLARDAN KURTAR BİZİ”

Mehmet Tüysüz, “Tulum sanatçısıyım. Tulumdan parayı bulamadık. Geldik memlekete çay topluyoruz. 45 senedir bu makaslarla çay topluyoruz. Sevgili Selçuk Bayraktar sana sesleniyorum. Bu ilkel makaslardan kurtar bizi. Artık yorulduk kollarımız tutmuyor. 150 kilo çay topluyorum bu makasla. Sen bir makine yapsan belki de senin makineyle 500 kilo çay toplayacağız. İHA yaptın, SİHA yaptın, helikopter yaptın, uçak yapıyorsun. Her şeyi yapıyorsun biraz da bizi gör. Bide Rizeli'yi gör" çağrısında bulundu.

 

Rizeli çay üreticisinden Selçuk Bayraktar’a ilginç çağrı

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...