Başakşehir’de inşaat alanında göçük! 1 işçi hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Başakşehir’de inşaat alanında göçük! 1 işçi hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Başakşheir Kayabaşı'nda bir inşaat alanında feci bir göçük oldu. Bölgede kontrol yapan bir işçi ise göçük altında kaldı ve hayatını kaybetti.

Sabah saat 11.00 sıralarında Başakşehir Kayabaşı'nda bir inşaat alanında göçük meydana geldi. O esnada çevrede risk kontrolü yapan bir Salih Yazaydık isimli bir işçi ise göçüğün altında kaldı.

Arkadaşlarının göçük altında kaldığını gören işçiler arkadaşlarının yardımına koştu ve o sırada 112 Acil servis, itfaiye ve polis ekiplerine ihbar yapıldı. Olay yerine hızla gelen itfaiye ekipleri göçük altında kalan işçiyi krutarma çalışmaları başlattı. Çalışmalar sonucu göçük altında kalan işçi çıkarıldı ve sağlık ekipleri hemen müdahale etti ancak Salih Yazaydık isimli işçi hayatını kaybetmişti. 

Başakşehir’de inşaat alanında göçük! 1 işçi hayatını kaybettiTalihsiz işçinin cansız bedeninin göçük altından çıkarılması için çalışma başlatıldı. Göçüğün meydana geldiği alan ise dron ile görüntülendi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...