İranlı kadın hekimin şüphelimi ölümü! Apartta cesedi bulundu

Düzenleyen:
İranlı kadın hekimin şüphelimi ölümü! Apartta cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri

Denizli Pamukkale'de yaşayan İranlı doktor Haniyeh Mousavifard'ın, kaldığı apartta ölü bulundu. Kadın hekimin neden hayatını kaybettiği araştırılıyor.

İran'da Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra Denizli'ye yerleşen pratisyen hekim Haniyeh Mousavifard'dan (34) dün akşam saatlerinden bu yana haber alınamadı. Bunun üzerine arkadaşı P.K. (28),  Mousavifard'ın dört yıldır kaldığı Pamukkale ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi'nde kaldığı aparta geldi. Yetkililerle birlikte odaya giren P.K, arkadaşını yerde hareketsiz halde yatarken buldu. Durum, 112 Acil'e bildirilip ambulans çağrıldı. 

İranlı kadın hekimin şüphelimi ölümü! Apartta cesedi bulundu

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, doktorun hayatını kaybettiğini belirledi. Kadının cesedi, ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp'a kaldırıldı. Haniyeh Mousavifard'ın, Tıp'ta uzmanlık sınavına hazırlandığı ve bir süre önce beyninden operasyon geçirdiği öğrenildi. P.K. ise acı haber sonrası gözyaşı döktü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...