Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Davetliler düğün sahiplerinin üzerine sürdü: 4’ü çocuk 20 yaralı

Davetliler düğün sahiplerinin üzerine sürdü: 4’ü çocuk 20 yaralı

YAŞAM Haberleri

Kırıkkale’de Ankara’dan düğüne katılmak için gelen zanlılar düğünde olay çıkarınca düğün sahipleri tarafından törenden uzaklaştırıldı. Alkollü oldukları öğrenilen zanlılar araçlarını düğündeki davetlilerin üzerine sürmesi 4'ü çocuk 20 kişi yaralandı, 2 zanlı tutuklandı.

Yahşihan ilçesinde Hacıbey TOKİ Konutları’ndaki düğün törenine katılmak için Ankara’dan gelen K.K. (35) düğündeki davetlilerle tartıştı. Düğün sahipleri alkollü olduğu iddia edilen K.K.  M.K. ile K.A’yı törenden uzaklaştırdı. Otomobilleri ile alandan uzaklaşan K.K. kısa bir süre sonra düğüne geri dönerek davetlilerin üzerine sürdü. Olay yerinden kaçmak isteyen K.K. park halindeki bir otomobile çarptı.

Davetliler düğün sahiplerinin üzerine sürdü: 4’ü çocuk 20 yaralı

DÜĞÜNE KATILANLAR BİRBİRİNE GİRDİ

Olayın ardından düğünde bulunanlar, K.K. ile yanında bulunan M.K. ve K.A'yı darp etti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Düğüne katılan davetlilerden Durmuş Şahan (60), Suna Oymak (51), 3 aylık bebek Suna Oymak, Hazal Cenikli (14), Züleyha Şahan (25), Elif Naz Şahan (6), Güllü Metin (62), Berkan Oynak (19), Gülfidan Ersoy (8), Kubilay Oynak, Kadir Kerem Şahan (3), Ayşe Şahan (32), Erdal Şahan (33), Fatma Metin ve ismi öğrenilemeyen 3 kişi yaralandı.

Davetliler düğün sahiplerinin üzerine sürdü: 4’ü çocuk 20 yaralı

2 ZANLI TUTUKLANDI

Ambulanslarla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Yüksek İhtisas Hastanelerine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Öte yandan darbedilen K.K, M.K. ve K.A. da hastaneye kaldırıldı, tedavileri tamamlanan K.K. ve K.A. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...