Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak'tan Bursa'ya çalışmaya gelmişti: 15 yaşındaki Kezban'dan kahreden haber

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şırnak'tan Bursa'ya çalışmaya gelmişti: 15 yaşındaki Kezban'dan kahreden haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Şırnak'tan Bursa'ya çalışmak için gelen ve bir süredir kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Kezban Sakcak'ın cansız bedeni bulundu.

Bursa'nın Karacabey ilçesine ailesiyle birlikte çalışmak için gelen 15 yaşındaki Kezban Sakcak'tan acı haber geldi. Kezban'ın cansız bedeni Uluabat köyünde bulundu. Talihsiz kızın cansız bedeninin ailesi tarafından teşhis edilmesiyle kimliği doğrulanmış oldu.

İKİ HAFTADIR KAYIPTI

Şırnak'tan Bursa'nın Karacabey ilçesine ailesiyle birlikte çalışmak için gelen 15 yaşındaki Kezban Sakcak'tan acı haber geldi. İki haftadır kayıp olarak aranan Sakcak'ın cansız bedeni Karacabey'e bağlı Uluabat köyünde bulundu. Talihsiz kızın cesedi ailesi tarafından teşhis edildi.
Kezban Sakcak'ın cesedinin otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na götürüldüğü ifade edilirken, Sakcak'ın şüpheli ölümüyle ilgili soru işaretlerinin yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacağı bekleniyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...