Erzurum'da korkunç kaza! Araç şarampole yuvarlandı: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Erzurum'da korkunç kaza! Araç şarampole yuvarlandı: Ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Erzurum’un Oltu ilçesinde otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince araç şarampole yuvarlandı. Feci kazada araç içinde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise ağır yaralandı.

Erzurum'da sürücü hakimeyti kaybedince korkunç bir kaza meydana geldi. Sabah 06.00 sıralarında Oltu Başaklı köyü yol üzerinde meydana gelen kazada  Şahmettin Ziyaoğlu (57) yönetimindeki otomobil Erzurum'dan Oltu istikametinde seyir halindeyken Oltu'ya 18 kilometre kala Oltu Başaklı köyü mevkiinde şarampole uçtu.

2 KİŞİ ÖLDÜ, 3 KİŞİ YARALI

Otomobil içerinde bulunan 5 kişiden 3’ü ağır yaralanırken 2’si kaza yerinde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Şahmettin Ziyaoğlu (57), Leyla Ziyaoğlu (50) ve Didem Kozanoğlu (12) ambulanslarla Oltu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Didem Kozanoğlu, yapılan ilk müdahalenin ardından hava ambulansı ile Erzurum’a sevk edildi.

Araç içerisinde hayatını kaybeden 65-70 yaşları arasında bir erkek ve bir kadının kimlik bilgilerine ise henüz ulaşılamadı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...