Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akıl almaz olay! Yolda yürüyen kadını tokatladı, vatandaşlardan dayak yedi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Akıl almaz olay! Yolda yürüyen kadını tokatladı, vatandaşlardan dayak yedi

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da yolda yürüyen bir kadına aniden yaklaştı ve tokat attı. Ara sokağa kaçan adam vatandaşlar tarafından yakalandı ve dövüldü. Kadının adam hakkında emniyete herhangi bir şikayette bulunmadığı öğrenildi.

İstanbul Şişli'de sokak ortasında yürürken aniden bir kadına tokat atan ve ardından kaçan adamın cezasını vatandaşlar kesti. Geçtiğimiz günlerde akşam 10 civarlarında Şişli'nin Gülbahar Mahallesi'nde meydana gelen olayda bir kadının normla bir şekilde kaldırımda yürüdüğü esnada arkasından yaklaşan bir erkek kadına aniden sert bir şekilde tokat attı.

Neye uğradığını şaşıran kadın bir süre durduktan sonra yoluna devam ederken, kadını tokatladığını gören vatandaşlar ise tepki gösterdi.  

DAYAK YEDİ, EŞİ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Kadına saldıran kişinin peşini bırakmayan vatandaşlar, onu tutup bir ara sokağa götürdü. Adam burada bir süre dövüldükten sonra caddede arkasından yaklaşan bir kişiden uçan tekme yedi. Bu kişi eşi olduğunu iddia ettiği kadınla ardından başka yönlere doğru yürüyerek olay yerinden uzaklaştı.

Olayla ilgili konuşan görgü tanıklarından biri olan esnaf Abdullah Cabas gördüklerini şu şekilde aktardı:

'JAPON'A BENZİYORLARDI'

“Yürürken tartışıyorlardı. Adam o sırada kadına bir tane vurdu. Kadının ensesine tokat attı, bir ses geldi. Adam kadına vurunca arkalarındaki bayan çığlık attı adama bağırdı. Adam da kaçmaya başladı ve adam kaçınca mahalleli de adama saldırdı.

Yabancılardı sanırım, Japon’a benziyorlardı. Akşamdı olay olduğunda, adam o araya doğru kaçtı millet araya girince adam bir tarafa kadın bir tarafa gitti. Adama sorduklarında kadının onun eşi olduğunu söyledi. Eşi olup olmadığını biz de bilmiyoruz. Kadın çığlık atınca işte mahalleli adama saldırdı, bir iki tane yumruk falan attılar sonra adamla kadın başka taraflara gittiler.”

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...