15 yaşlarındaki 2 genç serinlemek için girdiği göletten çıkamadı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
15 yaşlarındaki 2 genç serinlemek için girdiği göletten çıkamadı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın’da serinlemek için sulama göletine giren 15 yaşındaki 2 genç feci şekilde boğuldu. Arama çalışmaları sonucu 2 gencin cansız bedeni bulundu.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte serinlemek amacıyla girilen kanallar ve göletlerde de ölümler artmaya başladı. Buna bir örnek de Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşandı. Bir grup genç serinlemek için suni sulama göletine girdi.

Arkadaşları ile gölete giren 15 yaşlarındaki çocuklardan 2’si boğuldu. Durumun hemen ekiplere bildirilmesi üzerine bölgeye ekipler sevk edildi ve ekipelr kısa sürede olay yerine geldi.

15 yaşlarındaki 2 genç serinlemek için girdiği göletten çıkamadıSerinlemek için suni sulama göletine giren 15 yaşlarındaki 2 genç boğularak hayatıını kaybetti.

1 SAATLİK ÇALIŞMA SONUCU 2 GENCİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Ekipler çocuklara ulaşmak için havuzun bir bölümü açarak suyu boşaltmaya başladı. Gençlere ulaşmak için yoğun çaba sarf eden ekipler, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından 2 gencin cansız bedenine ulaştı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...