Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

10 yıl hapis cezası aldığını öğrendi: Ailesine faturasını sordu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
10 yıl hapis cezası aldığını öğrendi: Ailesine faturasını sordu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kastamonu’da nitelikli yağma suçundan yargılanan sanık 10 yıl hapis cezası aldığını öğrendikten sonra sorduğu soruyla mahkemede şaşkınlığa neden oldu. Sanık mahkeme heyetinden izin alıp ailesine faturasının ödenip ödenmediğini sordu.

Kastamonu’da 21 Mayıs 2021 tarihinde il merkezinde meydana gelen olayda iddiaya göre, H.C., F.Ş. ve F.B., S.B. idaresindeki motosikletin önünü keserek durdurdu. Şikayet üzerine silah zoruyla motosikleti gasp ettikleri gerekçesiyle H.C., F.Ş. ve F.B. hakkında Kastamonu 2. Ağır Ceza Mahkemesinde ‘nitelikli yağma’ suçundan dava açıldı.

10 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Davanın karar duruşmasında başka suçtan tutuklu bulunan H.C., SEGBİS sistemiyle duruşmaya katılırken, tutuksuz yargılanan F.Ş. ve F.B. ise mahkeme salonunda hazır bulundu. Sanıkların ve sanık avukatların savunmasını dinleyen mahkeme heyeti, nitelikli yağma suçundan F.B. ve F.Ş.’yi 12’şer yıl, H.C.’yi ise 10 yıl hapis cezasına çarptırdı.

AİLESİNE FATURASININ ÖDENİP ÖDENMEDİĞİNİ SORDU

Kararın ardından SEGBİS sistemiyle duruşmaya katılan H.C., mahkeme heyetinden izin isteyerek ailesine faturasının ödenip ödenmediğini sordu. Ailesi ise faturaları ödediklerini belirtti.

                                          

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...