Evden kötü kokular gelince acı gerçek ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Evden kötü kokular gelince acı gerçek ortaya çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Batman’da engelli kız kardeşiyle yaşayan Şehmus Önel, kız kardeşiyle ilgilendikten sonra gittiği odasından bir daha çıkmadı. Kötü kokular gelen ev kontrol edilince Önel'in cansız bedeni bulundu.

Engelli kız kardeşiyle yaşayan 66 yaşındaki Şehmus Önel'in evinden gelen kötü kokulara komşular asıl gerçeği ortaya çıkardı. Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar beldesi Pınarbaşı Mahallesi'nde Şehmus Önel (66), tek katlı evde yatağa bağlı engelli kız kardeşi Selime Daş (62) ile yalnız yaşıyordu.  Kız kardeşini yatağına götüren Şehmus Önel'in, daha sonra odasına çekildiği öğrenildi. 

KÖTÜ KOKULAR KOMŞULARI HAREKETE GEÇİRDİ

Önel, odasına çekildikten sonra kimse haber alamadı. Kötü kokuların evden geldiğini fark eden komşular, durumu Önel’in yakınlarına bildirdi. Eve giren akrabalar ve vatandaşlar, Önel’in cansız bedeniyle karşılaştı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik güçleri yönlendirildi.

3 GÜN ÖNCE HAYATINI KAYBETMİŞ

Ekiplerin yaptıkları incelemelerde Önel’in yaklaşık 3 gün önce hayatını kaybettiğini belirledi. Şehmus Önel’in cansız bedeni Gercüş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Daha sonra Önel’in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Batman Eğitim Araştırma Hastanesi Adli Tıp Bölümüne sevk edildiği öğrenildi.

Öte yandan, ağabeyinin cesediyle evde yaklaşık 3 gün boyunca kalan engelli Selime Daş’ın durumunun iyi olduğu belirtildi

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...