Giresun’da yol kenarında bulunan kadın cesedinin sırrı çözüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Giresun’da yol kenarında bulunan kadın cesedinin sırrı çözüldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Giresun’un Görele ilçesinde yol kenarındaki çalılıkların arasında bulunan 40 yaşındaki Kırgoz uyruklu Keremet Nyshanova’ya ait olan cesedin sırrını jandarma çözdü. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Çömlekçi grup yolunda dün akşam saatlerinde seyir halindeki bir sürücü tarafından yol kıyısında ceset bulundu.  Gültepe köyü girişi ilçe merkezine 6 km mesafede yol kenarına çalılıklar içerisine ateşli silahla vurularak atılmış kimliği belirsiz cesedi gören vatandaşın jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ve cumhuriyet savcısı yapılan otopsisinde ateşli silahla vurularak öldürüldüğünü belirledi.

KIRGIZ UYRUKLU KADININ KATİLİ TUTUKLANDI

Jandarma ekipleri gece boyunda sürdürdükleri çalışma sonunda cesedin 40 yaşındaki Kırgız uyruklu Keremet Nyshanova’ya olduğunu belirlerken, katil zanlısını da kısa sürede tespit ederek yakalandı. Tabanca ile üç el ateş edilmek suretiyle Tirebolu ilçesinde öldürülen Keremet Nyshanova’nın Çömlekçi grup yolu üzerine atıldığı tespit edildi. Yapılan araştırmalar sonucu şüpheli 52 yaşındaki Metin A. suç aleti ruhsatsız tabanca ile birlikte gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...