Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Isparta'da dehşet! 2 aylık hamile dini nikahlı eşini öldürdü

Isparta'da dehşet! 2 aylık hamile dini nikahlı eşini öldürdü

YAŞAM Haberleri

Isparta'da bir süre önce evi terk eden dini nikahlı eşi ile görüşmek için ailesinin yaşadığı eve giden Ayhan Y., 2 aylık hamile Rabia Aydınlı'yı tabanca ile öldürdü.

Isparta'da dini nikahlı eşi tarafından vurulan 2 aylık hamile Rabia Aydınlı hayatını kaybetti.

Olaya göre, Ayhan Y. (40), birlikte yaşadıkları evi bir süre önce terk eden Rabia Aydınlı ile görüşmek için dini nikahlı eşinin ailesinin yaşadığı Hızırbey Mahallesi'ndeki eve geldi. Burada Aydınlı'nın aile fertleriyle tartışan Ayhan Y, yanındaki tabanca ile evin içinde rastgele birden fazla ateş etti. Ayhan Y. olay yerinden kaçarken, mermilerin isabet ettiği Rabia Aydınlı ile annesi Ayfer Aydınlı yaralandı.

Isparta'da dehşet! 2 aylık hamile dini nikahlı eşini öldürdü

Aile yakınlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istemesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan incelemede 2 aylık hamile olduğu öğrenilen Rabia Aydınlı'nın hayatını kayebttiği belirlendi. Hafif şekilde yaralanan anne Aydınlı'ya ise sağlık ekipleri müdahale etti.

Polis, Ayhan Y'nin yakalanması için arama çalışması başlattı. Rabia Aydınlı'nın ilk eşinden de 8 yaşında bir oğlu olduğu öğrenildi.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...