Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sosyal medyada tanışıp nişanlandı, hayatı karardı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sosyal medyada tanışıp nişanlandı, hayatı karardı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Genç kadın, sosyal medyadan tanışıp nişanlanmasının ardından psikolojik şiddet görmesi üzerine, 3 ay sonra ayrıldığı şahıs tarafından kezzaplı saldırıya uğradı. Korkunç saldırının ardından yakalanan eski nişanlının, "Su saatine bakacağım" bahanesiyle kapıyı açtırıp genç kadına kabusu yaşattığı ortaya çıktı.

Konya'nın Çumra ilçesinde, üzerine kezzap attığı 28 yaşındaki eski nişanlısını ağır yaralayan şahsın, "Su saatine bakacağım" bahanesiyle kapıyı açtırıp kezzabı döktüğü ortaya çıktı. Olaydan sonra kaçan şahıs, polis ekiplerince yakalandıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

PSİKOLOJİK BASKI KEZZAPLI SALDIRIYLA BİTTİ

Olay, 19 Haziran Pazar günü Çumra ilçesinde yaşandı. İddiaya göre, Çumra ilçesindeki bir markette kasiyer olarak çalışan Merve Küçüktekin (28), nişanlısı sözleşmeli er Sabit Türk (26) anlaşamayarak 1 yıl önce ayrıldı. Ayrılmayı kabul etmeyen Sabit Türk, genç kıza psikolojik baskı uygulayarak tehdit etmeye başladı. Geçtiğimiz pazar günü eski nişanlısının evine giden Sabit Türk, kendisini görevli gibi tanıtarak "Su saatine bakacağım" bahanesiyle kapıyı açtırıp eksi nişanlısının yüzüne kezzap attıktan sonra kaçtı.

Yüzünde, sırtında, kolunda ve vücudunun bir çok yerinde ciddi yanıklar oluşan Merve Küçüktekin, Konya Şehir Hastanesi Yanık Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan, Ilgın ilçesinde yakalanan Sabit Türk emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"6 AY YATAR ÇIKARIM"

Nişanlısını tekrar birleşmeye bir türlü ikna edemeyen Sabit Türk eski nişanlısını ölümle tehdit etti. Merve Küçüktekin "Tekrar birleşme tekliflerini sürekli geri çevirdim. Bana her şeyi gözünden sildiği söyleyip, 'Hayatını karartacağım bana bir şey olmaz 6 ay yatar çıkarım' dedi. Olaydan 3 gün önce kendisini tehdit eden eski nişanlısı hakkında şikayette bulunduğunu da dile getiren talihsiz kadın ‘Beni 3 gün önce yine tehdit etti. Ben de hemen gidip onun hakkında şikayetçi olup koruma kararı çıkarttım 3 gün sonra da beni bu hale getirdi. Şuan cezaevinde olduğunu biliyorum ama ne kadar hapiste kalır bilemiyorum" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...