İş adamı karısı tarafından dolandırıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İş adamı karısı tarafından dolandırıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Hatay’da yaşayan iş adamı David Maltas, kendisi yurt dışındayken eşinin yaklaşık 1 milyon liralık altın, döviz ve bazı eşyaları alarak kayıplara karıştığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Hatay Kırıkhan ilçesinde yaşayan iş adamı David Maltas, geçen sene A. Maltas (22) ile evlendi. David Maltas, düğünden sonra eşine bir kuaför salonu açtı. İddiaya göre işi gereği yurt dışına çıktığı sırada eşi, kocasına ait 1 milyon lira değerinde altın, döviz ve eşyaları alarak kaçtı. Hatay'a döndüğünde durumu öğrenen şahıs, polise başvurdu. Hakkında yakalama kararı çıkartılan A. Maltas'ın alışveriş yaptığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

İş adamı karısı tarafından dolandırıldı

"SADECE BOŞANSIN, PARALARI İSTEMİYORUM"

Yaşadıklarını anlatan David Maltas "Esnaftan da benim adımı kullanarak telefon almış. Bunları iade etsin. Benden çaldıklarını istemiyorum. Bir an önce boşanmak istiyorum" dedi. 

İş adamı karısı tarafından dolandırıldı

"BURASI KÜÇÜK İLÇE, DEDİKODU YOĞUN"

Avukatı Erol Mert Mursaloğlu da A. Maltas hakkında dolandırıcılık, ev ve iş yerinden hırsızlık suçlarından dosyalar açıldığını söyledi. Mursaloğlu, müvekkilinin maddinin yanı sıra ciddi bir itibar kaybı da yaşadığını belirterek "Zanlının çocukları ve belli miktarda evde bulunan eşyaları alıp kaçması bölgede büyük bir ses getirmiştir. Bu noktada işlemler başlatılmış ve devam etmektedir. Şu an kendisi firari durumda. Savcılıktan aldığımız karar neticesinde tutuklama şeklinde yakalanmasını da talep ettik. Bu karar aşamasında. Umarım yakın zamanda yakalanır. Burası küçük bir ilçe dedikodunun yoğun olduğu bir yer. Müvekkilim büyük bir itibar kaybı yaşıyor. Esnaftan alınanların tekrar geri iade edilmesini talep ediyoruz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...