Kocası tarafından öldürülen anne ve 3 yaşındaki kızı yan yana defnedildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kocası tarafından öldürülen anne ve 3 yaşındaki kızı yan yana defnedildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Zonguldak Çaycuma'da Seyfullah Uslu, hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eşi Yasemin Öztürk ve 3 yaşındaki kız Nazlı'yı av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra intihar etti. Cenazeler defnedilirken anne ve kızı yan yana gömüldü.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesi, Öteyüz Mahallesi'nde dün akşam kan donduran bir olay yaşandı. Hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Seyfullah Uslu (41), evine gelerek dini nikahlı eşi Yasemin Öztürk'ü (35) av tüfeğiyle vurdu. Ardından da 3 yaşındaki kızları Nazlı'ya ateş kendi canına kıydı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, üç kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi.

Kocası tarafından öldürülen anne ve 3 yaşındaki kızı yan yana defnedildi

ACI VEDA

Yapılan otopsi sonrası cenazeler, ailelerine teslim edildi. Katil zanlısı, ikindi namazını müteakiben köyünde toprağa verildi. Yasemin Öztürk ve kendi soyadıyla nüfusa kaydettiği kızı da akşam namazını müteakiben kılınan cenaze sonrası son yolculuğuna uğurlandı. Anne ve kızının cenazeleri, yan yana defnedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...