Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son dakika! Kuvvetli geliyor: AKOM'dan İstanbul'a fırtına uyarısı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Son dakika! Kuvvetli geliyor: AKOM'dan İstanbul'a fırtına uyarısı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Son dakika haberi: AKOM tarafından yapılan açıklamada İstanbul il genelinde saat 17.00'den itibaren yer yer kuvvetli rüzgar ve yağış geçişleri beklendiği belirtildi. Açıklamada ayrıca İstanbulluların etkili yağışlara karşı dikkatli olmaları ve tedbir almaları istendi.

Meteoroloji İstanbul için saat verdi, yarın kuvvetli sağanak geliyor. Sağanak öncesi ise bugün akşam saatlerinden itibaren il genelinde kuvvetli rüzgar ve yağış geçişleri bekleniyor. AKOM, saat vererek vatandaşları önlem almaları konusunda uyardı.

Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) yapılan açıklamada, "Mevcut meteorolojik uydu ve radar verileri doğrultusunda yaptığı değerlendirmelere göre; saat 17.00'ten itibaren rüzgarın kuzeyli yönlerden kuvvetlenmesi ile (15-45km/s), beraberinde sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanması bekleniyor. Yağışların, yarın saat 09.00 kadar etkili olacağı tahmin ediliyor" denildi.

Açıklamada ayrıca İstanbulluların etkili yağışlara karşı dikkatli olmaları ve tedbir almaları istendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...