Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mezar kazarken buldu, gözlerine inanamadı!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mezar kazarken buldu, gözlerine inanamadı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Manisa'da mezar kazan bir kişi şaşkına çeviren bir manzara ile karşılaştı. Durumu anında yetkililere bildirdi, çok sayıda ekip mezarlık etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı.

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Yenipazar Mahallesi’nde mezar kazan vatandaş hayatının şokunu yaşadı. E.G. (50), mahalle mezarlığında mezar kazdığı esnada küreğine bir şey takıldı. Şaşkına dönen adam kazmaya devam etti ve gördüğü manzaradan sonra hemen telefonuna sarıldı. 

Mezar kazarken buldu, gözlerine inanamadı!

MİLLİ MÜCADELEDEN KALMA TOP MERMİSİ BULDU

Milli Mücadele döneminden kalma bir patlamamış top mermisi buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgede gerekli güvenlik önlemlerini aldı. Toprak içerisindeki küflü, paslı ve menşei belli olmayan top mermisinin yarın Patlayıcı Madde İmha Timi (PAMİT) tarafından imha edileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...