Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aile içi tartışmada 14 yaşındaki genç katil oldu! Ortaya çıkan ayrıntılar kan dondurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Aile içi tartışmada 14 yaşındaki genç katil oldu! Ortaya çıkan ayrıntılar kan dondurdu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Balıkesir’de aile içinde çıkan 'kuma' tartışma faciaya döndü. İkinci evliliğe onay vermedikleri için eşini, annesini ve babasını darp ettiği iddia edilen abi, 14 yaşındaki erkek kardeşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Edremiti ilçesinde evli olmasına rağmen ikinci evlilik yapmak isteyen 24 yaşındaki Harun Kaçmaz sabah saatlerinde bu konu hakkında telefonla görüştüğü annesi ve eşi ile tartıştı.

ANNE VE BABASINI DÖVMEYE BAŞLADI

Gece saat 23:00 sıralarında işten eve gelen Harun Kaçmaz, eşi Esra Kaçmaz (22) ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken çeşitli suçlardan iki suç kaydı bulunan Harun Kaçmaz, kavgayı ayırmaya çalışan babası M.K. ve annesi E.K.’yi de darp etmeye başladı.

ARAYA GİRDİ KATİL OLDU

Büyüyen kavgayı ayırmak için araya giren kardeş A.K. (14) ise iddiaya göre, evde bulunan ekmek bıçağı ile abisini yaraladı.

Ağır yaralanan Harun Kaçmaz, 112 ambulansı ile sevk edildiği Edremit Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Suç aleti bıçağı olay yerinde bırakıp evden ayrılan A.K. ise polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Aile içi tartışmada 14 yaşındaki genç katil oldu! Ortaya çıkan ayrıntılar kan dondurdu

Olay yeri inceleme polisi ve Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Harun Kaçmaz'ın cesedi otopsi için morga kaldırıldı.

Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği, küçük yaştaki zanlı A.K.'nın emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk ediyeceği bildirildi.

ABİNİN 2 SUÇ KAYDI BULUNUYORDU

Hayatını kaybeden abi Harun Kaçmaz'ın 2 adet suç kaydının olduğu, kardeşi A.K.'nın ise daha önce herhangi bir suça karışmadığı öğrenildi.

 Cumhuriyet Mahallesi 62. Sokakta Harun Kaçmaz (24) eşi ile telefonda tartıştı.

Harun Kaçmaz saat 23.00 sıralarında evine geldi. Kaçmaz, eşi ile tekrar tartışmaya başladı.

 

 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...