Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü ulaşıma açıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü ulaşıma açıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul yönü çıkışında toprak kayması sebebiyle ulaşıma kapatılan yol yapılan çalışmaların ardından 13 saat sonra trafiğe açıldı.

Bolu'da sağanak etkili oldu. Bu sebeple Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli'nin yaklaşık 200 metre dışında, İstanbul istikametine doğru yolun sağında toprak kayması meydana geldi. Ardından iki şerit toprakla doldu. Bölgeye gönderilen ekipler, otoyolun İstanbul istikametini ulaşıma kapattı. Bu sebeple araçlar, İstanbul istikameti için Abant kavşağından D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesimine yönlendirilmeye başladı.

Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü ulaşıma açıldı

Karayolları ekipleri sabahın erken saatlerinde itibaren yola kayan toprağı temizleme çalışması başlattı. İş makineleriyle toprağın kaldırılmasının ardından temizlik çalışmasının tamamlanmasıyla TEM’in İstanbul yönü 13 saat sonra yeniden ulaşıma açıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...