Tüyler ürperten cinayet! Kum dolu çuvalın içinden ceset çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tüyler ürperten cinayet! Kum dolu çuvalın içinden ceset çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Muğla’nın Bodrum ilçesinde üzerine toprak dökülmüş, kum dolu çuvaldan çıkan kimliği belirsiz erkek cesedi için ekipler çevrede uzun süre incelemelerde bulundu. Öte yandan cesedin çürümüş halde olduğu belirtildi.

Yol kenarında bulunan kum dolu çuvaldan tüyler ürperten görüntüler ortaya çıktı. Bodrum'da  Üniversite yolu üzerinde üzerine toprak dökülmüş ve kum dolu çuvalların olduğu bölgeden kötü kokular yayılşmaya başladı. Bölgedeki vatandaşlar kokunun gittikçe yoğunlaştığını farketti ve durumu polise ihbar etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şok oldu. Çünkü yaplan incelemede kum yığını altında içerisinde kum ve ceset bulunan bir çuval çıktı. 

1 AY ÖNCE ÖLMÜŞ

Cesedin, yaklaşık bir ay önce öldüğü öne sürülen yetişkin bir erkeğe ait olduğu öğrenildi. Cesedin üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından çürümüş haldeki ceset olay yerinden alınarak Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Cinayet olduğu değerlendirilen olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...