Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2 ay önce sokak köpekleri saldırmıştı! Yaşlı adam hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
2 ay önce sokak köpekleri saldırmıştı! Yaşlı adam hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gaziantep'te 2 ay önce sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 72 yaşındaki adam hayatını kaybetti. Eşinin ise aynı saldırıda yaralandığı öğrenildi.

Sokak köpeği dehşeti bitmek bilmiyor. Daha önceden Antalya'da 9 yaşındaki Mahra Melin sokak köpeklerinden kaçarken kamyonun altına girmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Bir süre tedavi gören küçük kız hayatını kaybetmişti.

Öte yandan sokak köpekleri dehşet saçmaya devam ederken bir kötü haber daha geldi. Nurdağı ilçesine bağlı Yen Mahalle’de sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğrayan 72 yaşındaki Mustafa Topal, yaklaşık 2 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

2 AYDIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaklaşık 2 ay süren yaşam mücadelesini kaybeden Mustafa Topal’ın eşi H.T’ın da aynı saldırıda yaralandığı, kaldırıldığı Nurdağı Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

Nurdağı ilçesi Nurten Öztürk Ortaokulu çevresinde ise başıboş köpeklerin dalaşı ise cep telefonu ile görüntülendi. Köpeklerin sokak ortasındaki dalaşı çevreden geçen bir aracın sürücü tarafından anbean kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...