Dün Konya bugün Balıkesir! Aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Dün Konya bugün Balıkesir! Aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul-İzmir otoyolunun Balıkesir-Manisa il sınırında sabaha karşı meydana gelen olayda iki araç çarpıştı. Feci kazada aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti.

Türkiye güne ikinci acı haberle uyandı. Akşam saatleridne Konya iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralanmış ve 5 kişi ölmüştü. Buna benzer acı bir kazada  İstanbul-İzmir otoyolunda meydana geldi.

Balıkesir-Manisa sınırında meydana gelen kazada Bedri Kebiç yönetimindeki araç ile Salih A.'nın kullandığı araç çarpıştı. Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda itfaiye ve 112 ekibi sevk edildi.

5 ÖLÜ, 2 YARALI

Manisa ve Balıkesir itfaiyelerinin birlikte müdahale ettiği kazada, 54 ZP 870 plakalı araçta bulunan Bedri Kebiç (33) , Beyhan Kebiç (28) , Seyhan Akkuş (47), Berat Ömer Kebiç (2) ve Bedirhan Kebiç (1) hayatını kaybetti. Kazada diğer araçta bulunan sürücü Salih A. ve Kazım A. ise yaralandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...