Havalar ısınınca ortaya çıktılar! 1,5 metrelik yılanların dansı kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Havalar ısınınca ortaya çıktılar! 1,5 metrelik yılanların dansı kamerada

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sıcaklıkların yurt genelinde iyice artması ve mevsim normallerinin üzerine çıkması ile birlikte birçok ilden yılan haberleri gelmeye başladı. Gelen ihbarlara her geçen gün bir yenisi eklenirken, son olarak Bingöl'de 1,5 metrelik dev iki yılanın dansı kameralara yansıdı.

Son günlerde yurdun dört bir yanından gelen dev yılan haberlerine bir yenisi daha eklendi. Geçen hafta zehirli olduğu bilinen ve tek ısırığıyla öldüren koca engerek yılanı Tunceli'de görülmüş, ağılda yılanı gören vatandaş büyük korku yaşamıştı. Sopa ile yakalanarak doğal ortamına bırakılan dev yılanın adından bir haber de Bingöl'den geldi.

YILANLARIN DANSI KAMERADA

Bingöl merkeze bağlı kırsalda doğaya çıkan bir vatandaş, yaklaşık 1,5 metrelik siyah renkte olan iki yılanla karşılaştı. Yılanların birbirine sarılı şekilde ilerlediğini gören vatandaş, o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Yılanlar, bir süre dans ettikten sonra otluk alanda gözden kayboldu.

O anları görüntüleyen vatandaş, havaların ısınmasıyla benzer görüntülerin bölgede arttığını söyledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...