Kediye seslenme cinayeti: 'Gel oğlum buraya...' deyince tüfekle öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Kediye seslenme cinayeti: 'Gel oğlum buraya...' deyince tüfekle öldürdü

YAŞAM Haberleri  / AA

Antalya'da sahilde çıkan kediye seslenme kavgasında bir kişi kediye 'gel buraya oğlum' dedi diye başka bir şahıs tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. Adamı öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi.

Antalya'da akıllara durgunluk veren bir olayda Konyaaltı Sahili'nde bir kişi kediye 'gel buraya oğlum' deyinceOrhan T. bunu farklı anladı ve kediye seslenen kişiiyi pompalı tüfekle öldürdü. Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, müebbet hapis cezası ile yargılanan Orhan T. (58) Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Müştekiler ve taraf avukatları duruşma salonunda hazır bulundu.

Duruşmada dinlenen tanık M.Y. sanığın Erhan Yazıcı'ya 2 el ateş ettiğini belirtti. Olay esnasında Orhan Tayoğlu'na "Yapma" diye seslendiğini belirten M.Y. "Erhan 'Ölüyorum' diyerek yere yığıldı. Sanığın 'Tabi ki öleceksin' diyerek seslendiğini duydum." diye konuştu.

Müşteki avukatı Fırat Kılıç ise sanığın ve sanık tanıklarının ceza indiriminden yararlanma için olayı her aşamada farklı anlattıklarını savunarak, "Bu anlatımları kendi aralarında da çelişkilerle doludur. Ayrıca, başkaca delillerle iddialarını ispatlayamamaktadırlar." dedi.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Sanık Orhan T. ise kendine yönelik suçlamaları reddetti. Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Konyaaltı Sahili'nde 7 Şubat'ta çıkan kavgada pompalı tüfekle vurularak ağır yaralanan Erhan Yazıcı (41), kaldırıldığı hastanede 13 gün sonra hayatını kaybetmiş, gözaltına alınan Orhan T. tutuklanmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...