Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

25 yıldır elektriksiz yaşayan Remzi Dede İHA’nın haberiyle sevinci yaşadı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
25 yıldır elektriksiz yaşayan Remzi Dede İHA’nın haberiyle sevinci yaşadı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Çatalca’da eşi vefat ettikten sonra babadan kalma arsasında elektriksiz bir şekilde 25 yıldır yaşamını sürdüren 89 yaşındaki Remzi Gür, İHA’nın haberiyle elektrik sevinci yaşadı. İHA’nın haberi ardından ekipler Remzi dedeye ulaşarak, çalışmaları başlattı.

Çatalca’da 89 yaşındaki Remzi Gür, 1997 yılında eşinin vefat etmesinin ardından şehir hayatını bırakıp Belgrat köyüne yerleşerek babadan kalma arsanın üzerine ev kurdu. 25 yıldır arsada kurduğu evde elektrik olmadan yaşamını sürdüren Remzi dede, İhlas Haber Ajansının (İHA) konuyu gündeme getirmesiyle yetkililerin dikkatini çekti. Elektrik kurumundaki ekipler Remzi Gür'ü arayarak, yapılacak işlemlerin ardından evine elektrik getireceğini söyledi.

REMZİ DEDE TEŞEKKÜR ETTİ

Elektriğinin bağlanacağını öğrenen Remzi Gür, “Teşekkür ederim. Elektriğimin bağlanması için benim yanıma geldiniz ve benimle ilgilendiniz. Elektrik idaresinden de geldiler. Adres bilgilerimi aldılar ve elektriğimi bağlayacaklarını söylediler. Herkese teşekkür ederim” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...