Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arazi anlaşmazlığı yüzünden kurşuna dizildiler!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Arazi anlaşmazlığı yüzünden kurşuna dizildiler!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da arazi anlaşmazlığı yüzünden husumetlilerine kurşun yağdıran adam 1 kişinin ölümüne 3 kişinin de yaralanmasına sebep oldu.

Bursa’da bir kişi aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan husumetlilerine kurşun yağdırdı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise ağır yaralandı. Olay, saat 20.00 sıralarında Yenişehir ilçesi Ebeköy Mahallesi'nde meydana geldi.  Ş.Y. ile aralarında daha önceden arazi yüzünden husumeti bulunan kişiler arasında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Ş.Y. yanında getirdiği av tüfeği ile husumeti bulunan 4 kişiye mermi yağdırdı.

Arazi anlaşmazlığı yüzünden kurşuna dizildiler!

Saçmaların hedefi olan O.S., İ.S., B.S. ve B.S. ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulanslar yaralılara olay yerinde yaptığı ilk müdahalelerin ardından Yenişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralılardan İ.S. ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ş.Y. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.


Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...