Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yasak aşk cinayeti: Pınar Damar’ın katili kuzeni çıktı

Yasak aşk cinayeti:  Pınar Damar’ın katili kuzeni çıktı

YAŞAM Haberleri

İstanbul Küçükçekmece’de erkek arkadaşıyla görüştükten sonra kayıplara karışan genç kadının cesedi 2 gün sonra Bağcılar’da ormanlık alanda bulundu. Kamera görüntülerini tek tek inceleyen polis, genç kadının eve gitmediği, kuzeninin kocasının arabasına bindiğini tespit etti. Pınar’ı arama çalışmalarına ve cenaze törenine de katılan eniştesi her şeyi itiraf etti. İşte yasak aşk cinayeti ve tüm ayrıntıları…

İstanbul Küçükçekmece’de yaşayan ve kayıp ihbarı verilen 32 yaşındaki Pınar Damar’ın cesedi Bağcılar’da ormanlık alanda bulunmuş, gündemi sarsan cinayete ilişkin emniyet ekiplerince geniş çaplı soruşturma başlatılmıştı.

KAMERALAR TEK TEK İNCELENDİ

Şüpheli ölümle ilgili soruşturmayı titizlikle yürüten emniyet, güvenlik kamerası görüntülerini tek tek inceleyerek katilin izini buldu.

ERKEK ARKADAŞININ İFADESİ ALINDI

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili olarak Pınar Damar’ın erkek arkadaşı Ahmet B.’nin ifadesini aldı. Ahmet B. ifadesinde, “Pınar’la 17.00 gibi buluştuk, yemek yedik. Saat 21.30 gibi evinin bulunduğu sokağa bıraktım” dediği öğrenildi.

BAŞKA BİR ARACA BİNDİĞİ GÖRÜLDÜ

Bunun üzerine ekipler, o bölgede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini tek tek inceledi. İncelemeler sonucunda, Pınar Damar’ın erkek arkadaşından ayrıldıktan sonra evine gitmediğini, başka bir araca bindiği görüldü.

KUZENİNİN KOCASINA AİT OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Damar’ın bindiği otomobilin kuzeninin kocasına ait olduğu belirlendi. İkilinin otomobille Küçükçekmece ve Başakşehir’e gittiği tespit edildi. Çalışmaların devamında, otomobilin daha sonra Bağcılar Mahmutbey’e gittiği görüldü. Bunun üzerine, Pınar Damar’ın kuzeninin kocası olan Metin A., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

KATİL İTİRAF ETTİ

Cinayet Büro Amirliğinde sorguya alınan Metin A., ifade verdikten sonra adliyeye sevk edildi. Katil emniyetteki ifadesinde cinayeti şu sözlerle itiraf etti:

4 YILDIR İLİŞKİM VAR

"Pınar'ın kuzeniyle 7 yıldır dini nikahlı olarak evliyim. Yaklaşık 4 yıldır da Pınar'la gönül ilişkimiz var. Pınar 1 yıldır başka bir erkekle çıkıyormuş. Pınar’ı aradım telefonumu açmadı. Sonra yalan söyledi.

Sevgilisiyle gittiği kafeyi sosyal medyadan buldum. Daha sonra oraya giderek bekledim. Eve bırakınca araca binmesini söyledim. Konuşmak için arabaya aldım.

BOĞAZINI SIKTIM ORMANLIK ALANA ATTIM

Arabada tartıştık. Bana hakaret etti, tokat attı. Boğazını sıktım hayatını kaybetti. Bağcılar’daki ormanlık alana attım."

CENAZEYE KATILDI

Öte yandan Pınar Damar’ın cenazesi, Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi'ndeki Ulu Cami'ye getirildi. Cenazeye genç kadının ailesi, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.

“SANA NASIL KIYDILAR”

Tabutun üzerine gelinlik ve beyaz örtü konuldu. Ayakta durmakta zorlanan Damar’ın kardeşi, ablasının tabutuna sarılarak, ‘Sana nasıl kıydılar’ diye feryat etti. Helallik alınan 31 yaşındaki Damar için cenaze namazı kılındı. Pınar Damar, namazın ardından gözyaşları arasında Başakşehir Kayabaşı Mezarlığı'na defnedildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...