Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arazi kavgası kanlı bitti! Ölüler ve yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Arazi kavgası kanlı bitti! Ölüler ve yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Niğde'de de arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışma alevlenince bir anda kavgaya döndü. Kavgada tabancayla vurulan 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı.

Arazi kavgasında silahlar konuştu, kan aktı. Kavgaya tutuşanlar sonu feci oldu. Önce tartışma yaşandı ardından tartışma kızışınca bir anda kavgaya döndü. Çıkan kavga ise sonları oldu. Niğde Merkeze bağlı Çayırlı köyünde meydana gelen feci olayda arazi anlaşmazlığı yüzünden yaşanan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. 

Durumu duyanlar hemen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerini aradı ve durumu ihbar etti. hbar verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

3 KİŞİ ÖLDÜ

Silahların kullanıldığı kavgada Yılmaz C., Erdoğan K., ve Murat K. olay yerinde hayatını kaybederken Murat C. ise yaralı olarak Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...