Şaşkınlık veren olay! İş yerine giren hırsızı kıskıvrak yakaladı: Kim olduğunu öğrenince donup kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Şaşkınlık veren olay! İş yerine giren hırsızı kıskıvrak yakaladı: Kim olduğunu öğrenince donup kaldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da bir hırsız girdiği pastaneden tam çıkacakken iş yeri sahibine denk geldi ve yakayı ele verdi. Hırsızla konuşan iş yeri sahibi hırsızın köylüsü olduğunu duyunca şoka girdi.

Pastanesine giren hırsızı yakaladı, hırsızın kim olduğunu duyunca şoka girdi. Dün sabah saat 05.30 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi’nde meydana gelen şaşırtan olayda  sabah saatlerinde dükkanı açmak için gelen Erkan Türkmen içeride birinin olduğunu fark etti. 

İçerideki kişiye bağıran dükkan sahibi Türkmen, hırsızın girdiği yeri tahmin ederek kıskıvrak yakaladı.

HIRSIZ MEĞER KÖYLÜSÜYMÜŞ

Hırsızı etkisiz hale getiren dükkan sahibi hırsızla konuştuğunda şahsın kendi köylüsü olduğunu söylemesi üzerine şaştı kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekibi hırsızlık şüphelisi şahsı gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

Dükkanına giren hırsızın kendi köylüsünü olduğu söyleyen Erkan Türkmen, 'Sabah 05.30'da işyerimizi açmaya geldiğimde içeride hırsız olduğunu fark ettim. Bağırdım tabi, o sırada hırsız panik yaptı. Ben içeriye girdiği yeri tahmin ettiğim için hemen o noktaya koştum.

'AÇ KALDIĞI İÇİN GİRMİŞ'

Dolabın üstünden atlayarak kaçmaya çalıştı. O sırada yakaladım hırsızı. Polisi aradık, geldi aldılar. Yarım saat sonra tekrar gelip özür diledi. Dükkanıma giren hırsız köylüm çıktı. Ailesini falan herkesi tanıyorum. Tanıdık çıktığı için de çok üzüldüm. Ailevi nedenlerden dolayı 2-3 gündür eve gitmiyormuş. Aç kaldığı için girmiş' dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...