Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mühendislik öğrencisi annesini vurup intihar etmişti: Hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mühendislik öğrencisi annesini vurup intihar etmişti: Hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır’da önce annesini sonra kendisini vuran mühendislik öğrencisi genç hayatını kaybetti.

Diyarbakır’da annesini silahla sırtından vurduktan sonra kendini vuran genç tedavi gördüğü hastanede 5 günlük yaşam savaşını kaybetti. Annesinin ise hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

ANNESİNİ YEMEK YAPARKEN SIRTINDAN VURDU

Olay, 25 Temmuz günü Kayapınar ilçesi Mezopotamya Mahallesi Fırat Bulvarı’nda bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 20 yaşındaki Ömer Şirin annesi Sabiha Şirin’i (46) evde yemek yaparken sırtından silahla vurdu. Panikle oturma odasına koşan genç, ardından silahı kafasına dayayarak ateşledi. Olaya şahit olan evdeki gencin kız kardeşi durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Mühendislik öğrencisi annesini vurup intihar etmişti: Hayatını kaybetti

Olay yerine gelen sağlık çalışanları, anne ve oğlunu ilk müdahaleyi yaptıktan kentteki özel hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Annenin tedavisi devam ederken Ömer Şirin'in 5 günlük yaşam mücadelesini hastanede kaybettiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...