Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Korkunç kaza! Otomobil tırın altında kağıt gibi ezildi! Baba ve oğlu can verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Korkunç kaza! Otomobil tırın altında kağıt gibi ezildi! Baba ve oğlu can verdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'da direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, tırın altına girdi. Kazada, otomobildeki baba ve oğul hayatını kaybederken, biri ağır iki kişi yaralandı.

Kontrolden çıkan araçtaki baba ve oğlun feci ölümü yürekleri yaktı. Bursa'da yaşanan kazada Gemlik ilçesinden Bursa merkezine gelirken İstanbul Yolu Ovaakça Mevkiinde saat 23.30 sıralarında direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin sürücüsü Selçuk Türkmen (49), kavşaktan dönen Feyzi Ö.’nün (60) kontrolündeki tırın dorsesine çarptı. 

Yarıya kadar tırın kasasının altına giren otomobili ihbar üzerine olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri çıkardı. 

Korkunç kaza! Otomobil tırın altında kağıt gibi ezildi! Baba ve oğlu can verdi

BABA VE OĞLU FECİ ŞEKİDLE CAN VERDİ

Araçta bulunan baba Selçuk Türkmen ve oğlu Mustafa Türkmen’in (13) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Emirhan Türkmen (18) ve anne Meryem Özlem Türkmen (41) ise 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. 

Öte yandan Emirhan Türkmen’in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza sonrası trafik kontrollü bir şekilde tek şeritten verilirken, kaza ile alakalı tahkikat devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...