Eve ceset bulmak için girdiler, gerçek bambaşka çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Eve ceset bulmak için girdiler, gerçek bambaşka çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya'da bir daireden gelen kötü kokular nedeniyle polise ihbarda bulunan site yönetimi, daireden ceset çıkmasını beklerken su baskını ile karşılaştı. Dairede kimsenin olmadığı belirlenirken, akan su nedeniyle parkelerin zarar gördüğü, evin nem içinde kalması nedeniyle ağır kokunun oluştuğu öğrenildi.

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan bir sitenin giriş dairesinde yaşayan kiracı Mustafa Ö.'den bir süredir haber alamayan site yönetimi, daireden kötü kokuların da gelmesi üzerine durumu 112'ye bildirdi. İhbar sonrası adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

CESET İHBARI SU BASKINI ÇIKTI

İlk olarak dairenin çevresinde inceleme yapan ekipler, savcılık izninin ardından çilingir yardımıyla daireye giriş yaptı. Dairede kimsenin olmadığı belirlenirken, evi su bastığı belirlendi. Akan su nedeniyle parkelerin zarar gördüğü, evin nem içinde kalması nedeniyle de ağır kokunun oluştuğu öğrenildi.

Kiracının telefonunda kapalı olması nedeniyle ekipler, suyu ve kapıyı kapatıp bölgeden ayrıldı.

Eve ceset bulmak için girdiler, gerçek bambaşka çıktı

"SUYU AÇIK BIRAKMIŞLAR"

Site yöneticisi Ahmet Gün, "İçeriden bir koku geliyordu. Koku gelmesi nedeniyle polise haber verdik. Kapı açıldı, suyu açık bırakmışlar. Parkeler sudan dolayı küflendiği için dehşet bir koku yapmış" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...