Esnafın kabusu olan çete çökertildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Esnafın kabusu olan çete çökertildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Esenyurt'ta birçok esnafı haraca bağlayan çete, istediği parayı alamayınca iş yerini kurşunlayan çete çökertildi. Haraç çetesi 62 saatlik kamera çalışmasının ardından bir çanta dolusu mühimmatla yakalandı.

Esenyurt’ta esnafın kabusu haline gelen iş yerlerinden para almaya çalışan çete, Esenyurt Asayiş Bürosu ekiplerinin 62 saatlik titiz kamera çalışması sonucu çökertildi. Şahısların ilçede 6 kurşunlama olayına karıştıkları ve para vermeyen işletmelere kabusu yaşattıkları öğrenildi. En son bir dönerciyi hedef alan şüpheliler, para alamadıkları iş yerini vatandaşlar yemek yediği esnada kurşunlayıp kaçmışlardı.

Esnafın kabusu olan çete çökertildi

BİR ÇANTA DOLUSU MÜHİMMATLA YAKALANDILAR

Şüpheliler Resul Ö. ile Eren A., uzun uğraşlar sonucu saklandıkları evde kıskıvrak yakalandı. Evde yapılan aramada 2 adet silah, çok sayıda mermi, hücum yelekleri, kar maskeleri ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından şahıslar adliyeye sevk edildi.

Esnafın kabusu olan çete çökertildi

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...