Kahramanmaraşlı şehit son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kahramanmaraşlı şehit son yolculuğuna uğurlandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Irak’ın kuzeyinde düzenlenen Pençe-Kilit operasyonunda arı sokması sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Mehmet Burak Keçe, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 30 Temmuz tarihinde Piyade Uzman Çavuş Mehmet Burak Keçe arı sokması sonucu geçirdiği akut alerji krizi sebebiyle kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit için memleketi Kahramanmaraş'taki Merkez Ulu Cami'de cenaze töreni düzenlendi. Şehidin babası Sayım ve annesi Nurdan Keçe ile yakınları cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çekti.

Kahramanmaraşlı şehit son yolculuğuna uğurlandı

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Müftü yardımcısı tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası şehidin naaşı askerlerin omuzlarında Şeyh Adil Mezarlığı’na götürülerek dualarla defnedildi. Cenaze törenine Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, sivil ve askeri erkanın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 

Kahramanmaraşlı şehit son yolculuğuna uğurlandı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...