Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yürekleri ağza getiren anlar: Yamaç paraşütçüsü piknikçilerin arasına indi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yürekleri ağza getiren anlar: Yamaç paraşütçüsü piknikçilerin arasına indi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Artvin’in Şavsat ilçesinde düzenlenen festivalde talihsiz bir kaza meydana geldi. Yamaç paraşütü yapan bir sporcu vatandaşların üstüne indi. Yüreklerin ağza geldiği olayda kimse yaralanmadı.

Artvin’in Şavşat ilçesinde bu yıl 30’uncusu düzenlenen ve Şavşat Sahara Kültür ve Sanat Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Şavşat Kaymakamlığı ve Şavşat Belediyesi organizasyonunda bin 650 rakımlı Sahara Milli Parkı'nda gerçekleşen festivale, ilk kez yamaç paraşütü gösteri atlayışları gerçekleştirildi.

FESTİVALDE TALİHSİZ KAZA

Türk Hava Kurumu Artvin Şubesi daveti üzerine yamaç paraşütü sporcuları, geldikleri festivalde Sahara dağından festival alanına gösteri atlayışı gerçekleştirdi. İki gün boyunca başarılı uçuşlar gerçekleştiren sporcular festivalin son gününde talihsiz bir kaza yaşadı. Paraşütün atlayış noktasında hava koşullarının uygun olduğu anda uçuşa geçen paraşüt sporcusu Selçuk Mahmutoğlu, yaklaşık 450 metrelik yüksekten süzülerek festival alanındaki çimen piste inişe geçti.

VATANDAŞLARIN YÜREKLERİ AĞZA GELDİ

Rüzgarın bir anda yön değişmesi ve şiddetini artırması üzerine rüzgara kapılan Mahmutoğlu, kendine ve insanlara zarar vermemek için paraşütün kanadını dallara taktırarak piknik yapan vatandaşlarını yanına iniş yaptı. O anda izleyen vatandaşların yüreklerini ağza gelse de kazada korkulan olmadı. Pilot ve vatandaşlar kazadan yara almadan kurtuldu.

Yürekleri ağza getiren anlar: Yamaç paraşütçüsü piknikçilerin arasına indi

Kaza sonrası festival kaldığı yerden devam etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...