Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zeytinburnu'nda kız kaçırma iddiası: Yanlış anlaşılmada 2 kişi bıçaklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Zeytinburnu'nda kız kaçırma iddiası: Yanlış anlaşılmada 2 kişi bıçaklandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Zeytinburnu'nda 17 yaşındaki kız ve 19 yaşlarındaki teyzesi evden kaçtı. İki kızın daha sonra yabancı uyruklu bir şahıstan ailesini araması ortalığı karıştırdı. Kızların ailesi, yabancı uyruklu gencin kızları kaçırdığını zannederek evini bastı. Yabancı uyruklu genç kızları arayan aileden 2 kişiyi bıçakladı. Çevik kuvvetin müdahale ettiği olayda evden kaçan genç kızlar Bahçelievler’de bulundu.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi’nde saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda iddialara göre, 17 yaşındaki genç kız ve 19 yaşındaki teyzesi yaşadıkları evi terk etti. Yanlarında telefon bulunmayan genç kızlar, aynı mahallede oturan yabancı uyruklu bir gencin cep telefonunu kullanarak ailelerini aradı.

ÖFKELİ AİLE GENCİN EVİNİ BASTI

Kızlar eve dönmeyince öfkelenen aile, yabancı uyruklu gencin kızları kaçırdığını zannederek evini basmak istedi. Kapının önüne gelen öfkeli aile, yabancı uyruklu gencin evini taşladı. Kızların evden kaçmasıyla ilgisi olmayan yabancı uyruklu genç ise eline aldığı bıçakla aileden 2 kişiyi yaraladı. Kız kaçırma iddiasından doğan yanlış anlaşılma ve 2 kişinin yaralanmasıyla birlikte olaylar daha da büyüdü. Mahallede yaşayanlar ve kızın akrabaları gece boyunca hastane önünde bekledi. Bölgeye çevik kuvvet polisleri sevk edildi. Uzun uğraşların ardından kalabalık grup dağıtıldı.
Evden kaçan iki kız ise polis ekiplerince Bahçelievler’de bulundu. Kızların ailesinden 2 kişiyi yaralayan yabancı uyruklu genç, polis ekiplerince gözaltına alınırken, yaralıların durumunun hafif olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...