Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yayla yolunda lüks kaza: Milyonluk araçlar çarpıştı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Yayla yolunda lüks kaza: Milyonluk araçlar çarpıştı

YAŞAM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde lüks iki cip ile bir otomobil çarpıştı. Yayla yolunda gerçekleşen kazada 3 kişi yaralandı. Şarampole yuvarlanan lüks araç içerisinde bulunan yaralıların kurtarılma anı ise cep telefonuyla kaydedildi.

Kaza, dün akşam saat saatlerinde Dikmen Mahallesi yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.F.C. idaresindeki yabancı plakalı lüks cip aynı istikamette ilerlemekte olan H.M. kontrolündeki otomobili sollamak istedi. Bu esnada karşı şeritten gelmekte olan E.K. idaresindeki başka bir lüks cip ile çarpıştı.

ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Lüks iki cip ve bir otomobil olmak üzere toplam 3 aracın karıştığı kazada kontrolden çıkan araç şarampole yuvarlandı. Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İNCELEME BAŞLATILDI

Bölgeye ulaşan ekiplerce M.M. (71), M.D. (65) ile D.Ş. isimli yaralılar ilk müdahaleleri sonrasında hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, milyonluk kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...