Antalya'da rehin alınan banka müdürü kurtarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Antalya'da rehin alınan banka müdürü kurtarıldı

YAŞAM Haberleri  / AA

Antalya'nın Kepez ilçesinde bir banka şubesi müdürü ve çalışanlar rehin alındı. Bankaya giren özel harekat polisi, içeriden yaklaşık 10 kişiyi çıkardı. Silahlı kişiyi de ikna ederek gözaltına alan ekipler, şüpheliyi polis merkezine götürdü.

Antalya'nın Kepez ilçesi Teomanpaşa Mahallesi'nde Mısır Çarşısı yanında bulunan bir banka şubesine giren kişi, güvenlik görevlisinin silahını gasbederek şube müdürünü rehin aldı. Durumun yetkililere bildirilmesi üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri güvenlik önlemi aldı.

GÜVENLİK ŞERİDİ ÇEKİLDİ

Çelik yelek giyerek tedbir alan ekipler bankanın etrafına güvenlik şeridi çekti. İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan da olay yerine gelerek, bilgi aldı.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Silahlı kişinin annesi ile bankanın bahçesinde görüşen Ulucan, çelik yelek giyerek şubenin kapısından müzakere çalışmalarına destek verdi. Özel harekat polisi, bankaya girerek, içeriden yaklaşık 10 kişiyi çıkardı. Silahlı kişiyi de ikna ederek gözaltına alan ekipler, şüpheliyi polis merkezine götürdü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...