Yakınlarının ulaşamadığı yaşlı kadından acı haber geldi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yakınlarının ulaşamadığı yaşlı kadından acı haber geldi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kastamonu-Ankara karayolu üzerinde bulunan Örencik TOKİ konutlarında kalan ve bir süredir kendisinde haber alınamayan yaşlı kadının yakınları durumu ekiplere bildirdi. Kadının evine giren ekipler yaşlı kadının evinde ölü buldu.

Yakınları haber alamıyordu,durum ekiplere bildirilince gerçek ortaya çıktı.  Kastamonu-Ankara karayolu üzerinde kurulan Örencik TOKİ konutlarında ikamet eden Pakize Uğur’dan yakınları ve komşuları, bir süre haber alamadı. Bunun üzerine polis ve itfaiye ekiplerini arayan Pakize Uğur’un yakınları, polis ve itfaiye ekiplerinden yardım istedi. 

Kastamonu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler, polis ekipleriyle birlikte Pakize Uğur’un ikamet ettiği evin kapısını açtı.

CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTILAR

Pakize Uğur’un, yapılan ilk muayenesinde kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Uğur’un cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Olayın ardından polis ekipleri, incelemelerde bulundu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...