Adana'da hastane yolunda kaza, 3 ölü

/ Kaynak: DHA
Adana'da hastane yolunda kaza, 3 ölü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Adana'da akrabasını hastaneye götüren Mustafa Kavlak karşı yönden gelen otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, gece saat 02.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Adnan Kahveci Bulvarı'nda meydana geldi. Mustafa Kavlak yönetimindeki 01 GU 106 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Bedir Kopcami yönetimindeki 33 SC 517 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Hatalı sollama sonucu meydana geldiği belirtilen kazada Mustafa Kavlak ile beraberindeki Mustafa Öksüz ve diğer otomobilin sürücüsü Bedir Kopcami yaşamını yitirirken, her iki araçta bulunan Yonca Güler, Nihat Güler, Hayri Tunahan Yılmaz ve Hasan Can Öksüz yaralandı. Kazada ölen Mustafa Kavlak'ın, kalp hastası olan ve rahatsızlanan yakını Mustafa Öksüz'ü nbsp;Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne götürmek üzere yola çıktığı bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.


YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...