Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'da anne dehşeti! Önce 3 yaşındaki kızını vurdu ardından intihar etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adana'da anne dehşeti! Önce 3 yaşındaki kızını vurdu ardından intihar etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’da psikolojik sorunları olan 23 yaşındaki anne, akşam saatlerinde 3 yaşındaki kızıyla ormana gitti ve kızını tabancayla öldürdükten sonra intihar etti. Anne ve kızın cenazesi gözyaşları arasında toprağa verilirken eski eş ise gözaltına alındı.

Dün Adana'da 23 yaşındaki anne merkez Sarıçam ilçesine bağlı Mustafa Mahallesi’ndeki ormanlık alana kızıyla birlikte gitti ve dehşet saçtı. İddiaya göre, psikolojik sorunlar yaşayan ve eşi Mustafa’dan boşanan 23 yaşındaki Eylül Yıldırım, dün akşam saatlerinde eski eşinin silahını alarak kızıyla birlikte ormanlık alana gitti. 

ÖNCE KIZINI ARDINDAN KENDİSİNİ VURDU

Burada Eylül Yıldırım, eski eşinin tabancasıyla önce kızını öldürdü, aynı silahla kendi başına ateş ederek intihar etti. Çevredekilerin silah sesini duyması üzerine olay yerine gelen ekipler anne ve kızın otomobil içerisinde cansız bedeniyle karşılaştı. Anne ve kızın cenazeleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Adana'da anne dehşeti! Önce 3 yaşındaki kızını vurdu ardından intihar etti3 yaşındaki kızını silahla öldürüp intihar eden anne ve kızının cenazeleri toprağa verildi. Fotoğraf-İHA

ESKİ EŞ GÖZALTINA ALINDI

Acı haberi alan ailesi ve arkadaşları, morga gelerek gözyaşı döktü. Otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen anne ve kızın cenazesi, gözyaşları arasında İmamoğlu ilçesinde toprağa verildi. Yıldırım’ın eski eşi Mustafa’nın da gözaltına alınarak emniyete götürüldüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...