3 çocuk annesi kadının kahreden ölümü!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
3 çocuk annesi kadının kahreden ölümü!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Antalya’da meydana gelen feci kazada 3 çocuk annesi kadın canından oldu. Talihsiz kadın yolun karşısına geçmek isterken can verdi, kazaya karışan otomobil ise 200 metre uzaklıkta durabildi.

Antalya'da yolun karşısına geçmek isteyen bir kadın araba çarpması sonucu canından oldu. Kaza, saat 20.30 sırasında Döşemealtı ilçesi Çıplaklı Mahallesi Akdeniz Bulvarı üzerinde meydana geldi. 33 yaşındaki evli ve 3 çocuk annesi Hatun Sağlam’a, bulvar üzerinden karşıdan karşıya geçerken Mehmet O.B. idaresindeki otomobil çarptı.Çarpmanın şiddetiyle genç kadın metrelerce sürüklendi.

OTOMOBİL 200 METRE SONRA DURDU

Otomobil kaza yerinden yaklaşık 200 metre mesafede orta refüjde durabildi. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı incelemede talihsiz kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

SÜRÜCÜ VE YANINDAKİ 2 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Otomobilde sürücü Mehmet O.B ve yanındaki iki yolcu yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından genç kadının cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...