Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adana'daki roket başlıkları ile ilgili flaş gelişme

/ Kaynak: İHA
Adana'daki roket başlıkları ile ilgili flaş gelişme

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da uyuşturucu ihbarı üzerine çevirilen TIR'ın içinden çıkan roket başlıkları ile ilgili gözaltılarda flaş gelişme...

Adana'da 935 roket başlığı ve 10 rampanın TIR'a yüklendiği tornacıda çalıştığı için gözaltına alınan 4 çocuk, sağlık raporu alınması için Adli Tıp Birimi'ne getirildi. Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesinde Metal Sanayi Sitesi'ndeki bir tornacıda TIR'a yüklenirken ele geçirilen 935 roket başlığı ve 10 rampayla ilgili soruşturma sürüyor.Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 9 kişinin sorgulamaları devam ederken, tornacıda çalışan 4 çocuğun ifadeleri ise Çocuk Şube Müdürlüğü'nde alındı. Çocukların ifadesinde roket başlığı yaptıklarını bilmediklerini, ekmek parası için tornacıda çalıştıklarını söyledikleri öğrenildi. 4 çocuk sabah saatlerinde Adli Tıp Birimi'ne sağlık raporu için getirilirken, basın mensuplarının sorularını ise yanıtsız bıraktılar. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan iş yeri sahiplerinin ise yaptıkları malzemenin roket başlığı olduğunu bilmediklerini söylediği öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...