İlk maçtan bitmişti

A -
A +

Beşiktaş’ın rakibini UEFA’nın Avrupa Ligi’nin dışına iteceği ilk maçta alınan skorun ardından zaten çok açıktı. Vodafone Park’taki 90 dakika klasik bir hazırlık maçından daha fazla bir anlam taşımıyordu. Zayıf rakibi karşısında rölanti bir futbolla başlayan siyah-beyazlı takım, 31’de Larin’in kaydettiği golle rakibinin zaten az olan umutlarını iyice tüketti ve kalan bölümde son derece rahat bir futbol sergiledi.
Rakip her ne kadar zayıf olsa da Larin’in bu maçta üç gol atması oldukça önemliydi çünkü bu tarz maçları boş geçmek golcülerin üstünde baskı oluşturabilir. “Bu rakibe bile atamadı” şeklindeki eleştiriler futbol oynadığım dönemde zaman zaman beni de etkilemişti. Beşiktaş büyük olasılıkla kadrosunu bir golcüyle takviye edecek ama Larin’in bu performansı Şenol hocanın aklında yer etmesinde önemli rol oynayacak. Kanadalı oyuncunun attığı üç golde önemli rol oynayan Caner için de ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Millî oyuncu Avrupa’nın ortaları en iyi 20 sol bekinden biri olduğunu bir defa daha gösterdi.
Beşiktaş’ta uzun bir aradan sonra yeniden sahalara dönen Gökhan Töre’nin takıma katılması bu sezonun önemli yeniliklerinden biri olacak. Geçen sezon hiç katkı veremeyen yıldız oyuncu siyah-beyazlılar adına yeni transfer etkisi yapabilir. Rakip her ne kadar zayıf olsa da Beşiktaşlı taraftarların tribünleri doldurması sezon öncesi takımlarına olan inançlarını ortaya koydu. Beşiktaşlı futbolcular da bol gol seyrettirerek bu güvenin karşılığını verdi.

MAÇIN ADAMI: Larin

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.