Rövanşa dikkat

A -
A +

Rakip her ne kadar zayıf bir takım olsa da 1-0’lık skor rövanş için oldukça tehlikeli

Beşiktaş’ın 1-0’lık skorla geçtiği LASK Linz bir önceki turdaki Faroe Adaları temsilcisinden çok daha iyi bir takım olsa da yine de Beşiktaş’a rakip olabilecek kalibrede bir takım değildi. Temsilcimiz oyunu baştan sona domine ederken, Babel’in 6. dakikada gelen golü maçın beklenenden daha rahat geçmesini sağladı. Golde büyük pay sadece dokunan Babel’den çok pozisyonu hazırlayan Oğuzhan’daydı.
Lens ve Oğuzhan ile yakaladığımız gol fırsatlarını değerlendirebilseydik turu kendi sahamızda bitirip Avusturya’ya ciddi bir hazırlık maçı oynamak için gidebilirdik ama önemli pozisyonları golle sonuçlandırmayı başaramadık. Rakip her ne kadar zayıf bir takım olsa da 1-0’lık skor rövanş için oldukça tehlikeli bir durum oluşturuyor. Şenol Güneş takımı rövanşa da ciddi bir şekilde hazırlamalı ki sürpriz bir sonuçla karşılaşmayalım. 
Beşiktaş’taki forvet belirsizliğinde maça ilk 11’de başlayan Larin her ne kadar çok istekli olsa da şu an için Beşiktaş 11’ine hazır değil. Kanadalı oyuncunun yerine giren Love’un da performansı göz önüne alındığında Beşiktaş için bir forvet transferi gerekli gibi görünüyor. Bir parantez de Fabri’nin satılmasının ardından kaleyi teslim alan Tolga için açmak gerek. Tolga Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşamış çok tecrübeli bir kaleci. Fabri’nin yokluğunda kaleyi en iyi şekilde koruyacağına eminim ancak geçtiğimiz yıllarda Avrupa kupalarında yaptığı önemli hataları göz önünde bulundurduğumuzda Beşiktaş yönetimi bir kaleci takviyesini de ciddi bir şekilde değerlendirmeli. 

MAÇIN ADAMI: Ryan Babel

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.